Over Chef Alex

Wie met liefde en passie kookt, blijft het dichtst bij het vak en bij zichzelf

Met mijn vader in de horeca maakte ik al vroeg kennis met deze sector. Zo is “jong geleerd” zeker op mij van toepassing en stond ik op mijn 12e al af te wassen bij de plaatselijke pizzeria. Als je in de bekende badplaats Domburg opgroeit is het vanzelfsprekend in je vakanties aan de slag te gaan in de horeca. Zo werkte ik een aantal jaren bij Café Restaurant “Het Groentje” waar ik alle facetten van het bedrijf leerde kennen. Hier werd duidelijk dat mijn interesse in de keuken lag en een opleiding tot kok was hiervan het logische gevolg.

Ik had het geluk steeds de juiste leermeester te treffen en dat – in combinatie met inzet, doorzettingsvermogen en passie – bracht mij op plaatsen waar ik kon laten zien wat ik kon. Ik heb ook deelgenomen aan kookwedstrijden met mooi resultaat. Mijn laatste baan in loondienst was als chef-kok bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer van horecagelegenheden. Daar droeg ik de verantwoordelijkheid voor een gestructureerde organisatie in de keukens en het neerzetten van een goed product.

Mijn visie over koken en eten: Als originaliteit en eenvoud samenkomen, heb je een goed gerecht. Ik kook het liefst zonder al te veel poespas.

Diensten

Chef Alex kookt UIT & THUIS! Zijn thuisbasis is Middelburg en zijn werkplek kan ook tijdelijk bij u thuis zijn! Dan is hij kok aan huis en verzorgt in overleg met u een volledig diner, een gezonde lunch, een professioneel verzorgde receptie etc. Alles is mogelijk!

Chef Alex kan ook een luxe catering kant en klaar bij u thuis bezorgen. Neem gerust contact op en laat een offerte maken.

Wilt u lekker en gezond buiten de deur eten? Dan ontvangt Chefkok Alex met zijn team u graag in zijn eigen restaurant “Brasserie De Olmen” in Serooskerke.

Verder geeft Chef Alex Workshops & Cursussen. Daarnaast adviseert hij bedrijven in de culinaire wereld bij vragen over efficiency, vernieuwingen, personeelsbeleid etc. Zit u krap in het personeel? Door zijn grote netwerk en vele contacten kan Chef Alex u uit de brand helpen.

Alex Minderhoud

Alex Minderhoud
  • 25 jaar oud en woont in Middelburg
  • Eigenaar van Chef Alex & Brasserie de Olmen
  • Lid van het Koksgilde sinds 2009

In het bezit van:

  • Koksdiploma
  • Zelfstandig werkend kok diploma
  • Sociale hygiëne
  • HACCP certificaat
  • BHV
  • Communicatie certificaat
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt